Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
RAUW DESIGN VOOR MASSIVE MUSIC IN DE A'DAM TOREN

RAUW DESIGN VOOR MASSIVE MUSIC IN DE A'DAM TOREN

Jaar

2017

Cliënt

Massive Music

Diensten

Build

Overzicht

Massive Music is gespecialiseerd in het casten van stemmen en produceert muziek voor de reclame- en filmindustrie. Een zeer creatief bedrijf dat wereldwijd actief is en vestigingen heeft in Londen, New York, Los Angeles en Shanghai. In Amsterdam betrok Massive Music onlangs een etage in de A’DAM Toren, de herontwikkelde Shell Toren aan ‘t IJ.

DE UITDAGING

TANK Interior Design ontwierp op de 15e etage een inspirerende werkplek, waar de professionals van Massive Music kunnen excelleren. Mirato werkte binnen dit project bijzonder nauw samen met Hekker Interieurbouw en verzorgde de vloer- en wandafwerking. In het ontwerp voor de kantoorinrichting is gekozen voor bijzondere vormen van authentieke materialen, hergebruik en vernieuwende toepassing van klassiek Fine Vilt van Donkersloot.

RAUW DESIGN VOOR MASSIVE MUSIC IN DE A'DAM TOREN
Massive Music

RESULTAAT

Mark van Vliet, projectleider Hekker Interieurbouw: ‘Dit was met recht een uitdagend project waar veel gevraagd werd van ons en onze samenwerkingspartners. Mirato dacht vanaf het begin proactief mee en bracht veel expertise in op het gebied van vloer- en wandafwerking en de verwerking van de verschillende materialen. Mede hierdoor konden we de wensen van TANK perfect omzetten in een kantoorinrichting dat naadloos aansluit bij Massive Music.’

7500 ZESHOEKIGE VILTEGELS IN EEN PATROON MET 12 KLEUREN

Marcin en Guy, uitvoerders Mirato: ‘Toen we tijdens de eerste werkbespreking de tekeningen zagen, werd duidelijk dat we voor een mooie uitdaging stonden: 7500 zeshoekige vilttegels die in 12 kleuren in een doorlopend patroon tegen wand, plafond en vloer moesten worden geplaatst. We hebben met elkaar een werkmethodiek ontwikkeld om de vilttegels goed te kunnen verwerken. Het leggen van de vloer, die bestaat uit een variatie van oude vloerplankjes, was daarna kinderspel. Al met al is dit een bijzonder project waar we trots op zijn!’

RAUW DESIGN VOOR MASSIVE MUSIC IN DE A'DAM TOREN
No items found.
Sander
Partner

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!