Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Waar staan we voor

Mirato werkt graag efficiënt en met ambacht.

Ons team van specialisten zorgt bij elk project groot of klein voor een goede samenwerking met de klant. Onze kracht zit in onze kennis & kwaliteit van werken. De circulariteit & duurzaamheid van producten nemen we in elk project mee.

Creatief

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het vertalen van hun identiteit, ambities en praktische interieurvraagstukken naar doeltreffende interieurconcepten. Wij adviseren, visualiseren en realiseren met creativiteit, eigenheid, kwaliteit en uitstraling. De wensen van onze opdrachtgever zetten we om naar creatieve en functionele oplossingen. Soms rechttoe rechtaan, soms met een geheel eigen gezicht, maar altijd in overeenstemming met de beoogde planning en budget. Wij realiseren graag wat de opdrachtgever vraagt en bij voorkeur wat hij of zij nodig heeft.

Verbonden

Kenmerkend voor onze werkwijze is de intensieve samenwerking met onze klanten. We zien onszelf niet als leverancier, maar als partner. Wij geloven dat partnerschap de basis is van het succes van onze projecten. We ontdekken en ontwikkelen. Onze eigen expertise vullen we aan door samenwerking met specialisten. Door de jaren heen hebben we een netwerk van vakmensen opgebouwd waarmee we kunnen lezen en schrijven. Voor elk aspect van een inrichtingsvraagstuk weten wij de juiste partners te vinden.

Toekomstbestendig

Samenwerking met vaste partners en eindgebruiker om de meest duurzame oplossing te vinden in de transitie naar circulair werk.

Mirato past het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toe op meerdere gebieden binnen de bedrijfsvoering. Hiervoor worden jaarlijks doelen gesteld om onze bijdrage te kunnen verbeteren.

Of u nu voor een volledige herinrichting staat of een update van uw huidige werkomgeving aan de hedendaagse werkwijze en wensen er zijn altijd (deel)oplossingen om een manier te vinden die aansluit bij de MVO-doelstelling van uw bedrijf. Bij Mirato maken we er een speerpunt van om u hierin te adviseren.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Leer ons kennen