Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
SFEERVOL INTERIEUR VOOR EEN BRUISEND HOTEL

SFEERVOL INTERIEUR VOOR EEN BRUISEND HOTEL

Jaar

2016

Cliënt

Hotel V Fizeaustraat

Diensten

Build

Overzicht

Een uniek hotel met retro-uitstraling voorzien van moderne twist.

VAN KANTOOR NAAR HOTSPOT, HOTEL V

Al twaalf generaties lang hebben de eigenaren van dit familiebedrijf een grote passie voor Amsterdam en ze willen niets liever dan hun hoge niveau van styling, service en culinaire prestaties met iedereen delen. Hotel V aan de Fizeaustraat is het derde hotel wat is geopend met wederom een authentieke stijl.

SFEERVOL INTERIEUR VOOR EEN BRUISEND HOTEL

4, 5 ster

Design Hotel

2000 m2

Vierkante meter

91

Kamers

020

Locatie: Amsterdam

Hotel V Fizeaustraat

020 Locatie: Amsterdam

Kern van de opdracht: stijlvol en met een knipoog naar het tijdperk waarin het gebouw is neergezet. In een zeer nauwe samenwerking met de opdrachtgever hebben we de wensen vanuit onze expertise vertaald naar een mooie en praktische oplossing. Uiteraard met het kenmerkende hoge niveau van kwaliteit en afwerking. Dit is terug te zien in het eindresultaat. De gietvloer en de gordijnen vormen precies het passende fundament voor die retro-uitstraling met een moderne twist.

HET RESULTAAT

Mirjam Espinosa, mede-eigenaar Hotel V: "De verbouwing van ons hotel was een enorm hectische periode met veel harde deadlines. Onder deze hoogspanning was het voor ons heel prettig om te werken met een partner die de rust bewaart en zich flexibel opstelt. Ik vind de mensen van Mirato heel servicegericht. Ze schakelen snel en nemen geen genoegen met de eerste de beste standaardoplossing. Ze gaan echt ver in het zoeken naar alternatieven die net wat beter of unieker zijn. Daarbij zorgen ze er wel voor dat het praktisch blijft en binnen het budget past. Hun manier van werken sluit naadloos aan bij die van ons. Je merkt dan ook dat je snel wederzijds vertrouwen opbouwt, waardoor de samenwerking bijzonder soepel loopt. Met een prachtig eindresultaat."

SFEERVOL INTERIEUR VOOR EEN BRUISEND HOTEL
No items found.
Sander
Partner

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!