Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
r Mirato
Carpetten en stoffering in WTC Almere

stoffering

Waar ambacht tot zijn recht komt...

Wij realiseren stofferingsprojecten met een eigen team van medewerkers of in nauwe samenwerking met vaste externe partners die we inzetten op basis van hun kwaliteit en expertise. Onze projecten worden altijd begeleid door onze eigen projectleiders, waardoor we in het hele proces kunnen sturen op het gewenste eindresultaat.

Bekijk onze projecten
PVC vloeren en projectstoffering

VLOEREN

Wij leveren en installeren alle mogelijke harde en zachte vloerbedekkingen, zoals tapijt(tegels), gietvloeren, parket, PVC, linoleum en rubber. Daarbij werken we met verschillende professionele partners waarmee we expertise delen en slagkracht verhogen. Onze jarenlange kennis en ervaring staan garant voor een vakkundig advies over alle aspecten van vloeren; van ondervloeren tot plintafwerking, van technische oplossingen tot de gewenste stijl. Wij ontwikkelen ons continu in kennis en kunde en zijn op de hoogte van de laatste producten en mogelijkheden.

Gordijnen en raambekleding

RAAMBEKLEDING

Bij Mirato begrijpen we dat raambekleding een belangrijk aspect is van elke ruimte. Het draagt niet alleen bij aan de sfeer van de ruimte, maar biedt ook privacy en kan energiebesparende voordelen hebben. Wij bieden een breed assortiment raambekleding van alle mogelijke kwaliteiten, stijlen en materialen, die zowel stijlvol als functioneel zijn. We hebben kennis van materialen van alle mogelijke leveranciers van zowel gordijnen, jaloezieën en zonwering om aan elk interieur en elke praktische behoefte te voldoen.

Hoe wij werken

Samenwerking met vaste partners en eindgebruiker

Ons team van specialisten zorgt bij elk project groot of klein voor een goede samenwerking met de klant. Onze kracht zit in....

Kwaliteit & Ambacht

Vloeren blijven de basis van elk interieur. Vandaar dat wij vanuit onze ‘roots’ nog steeds de vloeren als uitgangspunt nemen bij onze projecten. Mirato Projectstoffering heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de stoffering van interieurs. Versterkt door Mirato Interior Design + Build zijn er vele partners en opdrachtgevers die onze focus op kwaliteit en het achterlaten van een minimale footprint ondersteunen.  

Onze eigen stoffeerders beschikken over de ervaring en het vakmanschap om elke opdracht tot een optimaal eindresultaat te brengen. De kwaliteit van de uitvoering is verankerd in onze organisatie doordat we werken volgens de uitvoeringsrichtlijnen van VCA** en ISO9001. Deze certificering garandeert een hoog niveau dienstverlening. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een partner met alle knowhow om de projectstoffering tot in de puntjes te verzorgen.

Expertise

Wij leveren en installeren alle mogelijke vloer- en raambekleding. Daarbij werken we met verschillende professionele partners waarmee we expertise delen en slagkracht verhogen. Onze jarenlange kennis en ervaring staan garant voor een vakkundig advies over alle aspecten; van technische oplossingen tot de gewenste stijl. Wij ontwikkelen ons continu in kennis en kunde en zijn op de hoogte van de laatste producten en mogelijkheden.

Naast de grondige kennis van projectstoffering is de expertise in huis om een gefaseerd, multidisciplinair project te managen en uit te voeren. Ons team beschikt over de juiste vaardigheden om met meerdere partijen te werken en iedereen op één lijn te houden bij het ontwerp, de uitvoering en begeleiding van het project.

Volume

Mirato heeft ruime ervaring in het uitvoeren van (deel) projecten in de zakelijke markt. We hebben op onze staat van dienst onder andere hotels, ziekenhuizen en kantoren staan. Van kleine organisaties tot grote aannemers herkennen we onze partners.

We kunnen projecten van elke omvang aan. Of het project nu bestaat uit een renovatie, enkele kleine vestigingen of een heel hotel of hele kantoortoren, wij hebben de ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat het succesvol wordt afgerond.

Voor projecten van kleine schaal begrijpen we de behoefte aan efficiëntie en snelle doorlooptijden. Mirato denkt mee om de belangrijkste vereisten voor het project te identificeren en een plan te maken om die doelen binnen het budget en de gewenste tijdlijn te bereiken. Ons team beschikt echter ook over de vaardigheden om grotere complexe projecten uit te voeren.

Over het algemeen doen we er alles aan om, ongeacht de omvang van het project, werk van hoge kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met de eindresultaten.