Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
CREATIEVE SFEER MET STOERE EENVOUDIGE MATERIALEN

CREATIEVE SFEER MET STOERE EENVOUDIGE MATERIALEN

Jaar

2017

Cliënt

Moses & Young orginals

Diensten

Design + Build

Overzicht

Wij bedachten, ontwikkelden en realiseerden samen met Vega Projects het interieurconcept voor Moses & Young Originals. Het interieurontwerp is gebaseerd op de kernwaarden van Moses: no-nonsense, vakmanschap en ervaring. Moses is een marketing- en communicatiebureau dat campagnes creëert voor ambitieuze ondernemingen.

EEN GESPLITSTE LAYOUT

Het kantoor is in twee delen gesplitst: enerzijds de kant van Moses met een volwassen aanblik en anderzijds de kant van Young Originals met een meer speelse invalshoek. De glazen vergaderruimte zorgt voor de onderlinge verbinding. Het kantoor biedt een prettige en creatieve sfeer.

CREATIEVE SFEER MET STOERE EENVOUDIGE MATERIALEN
Moses & Young orginals

HET RESULTAAT IN EEN KORTE PERIODE

Interieurontwerper Mirato: Het was prettig om te werken met een opdrachtgever die zelf ook een creatieve achtergrond heeft. De briefing was duidelijk, waardoor we snel een eerste interieurontwerp konden neerleggen. Dat was ook nodig, want het project moest in een korte periode gerealiseerd worden. We hebben dit project echt samen met de opdrachtgever gemaakt, vanaf het interieurontwerp tot en met de realisatie.

CREATIEVE SFEER MET STOERE EENVOUDIGE MATERIALEN
No items found.
Jaël
Creative director

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!