Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

mvo

Mirato past het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toe op meerdere gebieden binnen de bedrijfsvoering. Of u nu voor een volledige herinrichting staat of een update van uw huidige werkomgeving aan de hedendaagse werkwijze en wensen: er zijn altijd (deel)oplossingen om een manier te vinden die aansluit bij de MVO-doelstelling van uw bedrijf. Bij Mirato maken we er een speerpunt van om u hierin te adviseren.

Door als adviseur op de hoogte te zijn van duurzame kantoorinrichting en innovatieve materialen streven we ernaar om bij te dragen aan de bewustwording van onze footprint bij de keuzes die we maken. Duurzaamheid is meer dan het kiezen voor de juiste materialen en het zo klein mogelijk houden van de afvalstroom. We ontwerpen en bouwen samen mét en vooral vóór de gebruiker van het gebouw. De omgeving moet bij de gebruiker passen, gezond zijn en inspireren. Dit levert duurzame inzetbaarheid van de medewerkers op.

Het toepassen van de MVO gedachte vindt plaats binnen alle fases van een Interior Design+Build project. Design, Installatie, Gebruiksfase, Post-consumer en intern bij kantoor Mirato. Hierbij inzage in de stappen die we al genomen hebben.

Mvo in onze projecten

Mirato past het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toe op meerdere projecten, hieronder enkele voorbeelden

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Design met Arbonorm
PROJECT materialen
Design voor People Profit Planet
Economische restwaarde
Flexibele schil
Design voor WELL
Design met NEN normen
Waardering omzetten naar steun
Social Return
Afvalstromen
Zonnepanelen
Papier gebruik
Duurzaam wagenpark
Samenwerking toekomstplannen
Verlichting
Energielabel Wattstraat
Kwaliteits certificering
Werkgemak voor Personeel
Talenten
Veiligheid en Gezondheid
Vitaliteit