Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

INTERIOR DESIGN
+ BUILD

Eén studio twee expertises.

Wij werken samen in één studio, de plek waar onze meerwaarde ontstaat. Design + Build zijn twee expertises die elkaar versterken.  Door zowel samen als los van elkaar te werken benutten we onze individuele kracht en behalen we het beste resultaat.

Mirato

Mirato geeft vorm
aan verhalen

Opdracht
gever

logo symbool

Storytelling


Ontwerpen is luisteren tussen de regels. Wij ontwerpen ruimte voor het verhaal van de opdrachtgever waarin de inhoud net zo essentieel is als de vorm.

Past
Future

DESIGN

We creëren ruimte waar de mens centraal staat. Ruimte voor verbinding, ruimte voor ontmoeting en beleving.
Ons team is gepassioneerd eigenwijs, gaat op ontdekking en creëert waarde waarvan je niet wist dat die er was. Een creatief proces van concept tot realistische impressies. Altijd aansluitend op jouw verhaal.

BUILD

Met een team van ervaren projectleiders dragen wij zorg. Niet alleen voor de hoogste kwaliteit en onze opdrachtgevers, maar voor alle betrokkenen. Bevlogenheid en oog voor detail trekken het plan naar een hoger niveau, en dat voel je. Samenwerking en gelijkwaardig partnerschap zien wij als onmisbaar ingrediënt. Build is ontstaan vanuit ons vloerenbedrijf waar onze organisatiekracht en vakkennis geboren is.

"Net als een regisseur
borgt de architect
de visie van
begin tot eind"