Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
Vinylpatronen in de stijl van het gebouw

Vinylpatronen in de stijl van het gebouw

Jaar

2023

Cliënt

ParkInn Radisson Amsterdam City West

Diensten

Vloer

Opdrachtgever

Radisson Hotel Group

Fotograaf

Overzicht

Voor het chique Park Inn Radisson in Amsterdam heeft onze design afdeling een mooi vloer ontwerp gemaakt voor het restaurant in de stijl en de kleuren van het bijzondere gebouw. De verticale oppervlaktes van de trappen zijn afgewerkt in de kleur van de lijn. Onze werkzaamheden bestonden uit het stofferen van de trappen, de kamers en het restaurant compleet in de stijl van de bijzondere architectuur van het gebouw.

Het hotel is gelegen aan de A10 van Amsterdam en het interieur is ooit ontworpen door de wereldberoemde designer Karim Rahid. Na een intensieve gebruiksperiode van zo’n 6 jaar ontstond de behoefte om een algemene renovatie door te voeren. Mirato heeft in dit grote hotel gedurende anderhalf jaar een complete vloerrenovatie doorgevoerd

Kamers: 476 stuks, +/- 11000m2

Uit alle kamers is de oude bedekking opgenomen en ter recycling aangeboden. Vervolgens zijn de vloeren geëgaliseerd om een vlakke en strakke ondergrond te verkrijgen voor het aanbrengen van nieuwe PVC stroken (Tarket). In alle kamers zijn ook de plinten vervangen. Om de overlast aan het hotelbedrijf te minimaliseren en de kamers zo kort mogelijk ‘out of order’ te houden hebben we een zeer gedetailleerde planning opgesteld en uitgevoerd.

Verkeerszones, vergaderkamers en trappen: +/ 25002m

Hier hebben we de oude bedekking vervangen door nieuw tapijt van EGE en printtapijt van Halbmond.  Ook in deze ruimtes hebben we gewerkt met een maatwerk planning om de doorlooptijd en overlast tot een minimum te beperken.

Restaurant en lobby:

Voor de ontvangstruimtes op de begane grond zijn de verouderde pvc-bedekkingen vervangen door nieuwe pvc stroken en banen volgens eigen ontwerp.

Matrerials

Corné
Partner

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!