Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
Internationaal Trainingscentrum voor Kone Nederland

Internationaal Trainingscentrum voor Kone Nederland

Jaar

2023

Cliënt

Kone Nederland

Diensten

Vloer

Opdrachtgever

Fotograaf

Overzicht

Kone is één van de marktleiders binnen de lift- en roltrappenindustrie en heeft een internationaal Trainingscentrum waar hun monteurs worden getraind. Voor dit innovatieve bedrijf heeft Mirato de nieuwe vloeren mogen installeren. Aangezien de monteurs bij Kone gemiddeld 50 uur per jaar aan training krijgen, is het van belang dat de vloerafwerking bestand is tegen zware belasting door personen en machines. Mirato heeft jarenlange expertise op het gebied van vloerafwerking en heeft Kone geadviseerd over de beste oplossing voor hun Trainingscentrum. Het resultaat is een prachtige vloerafwerking die bestand is tegen zware belasting en er tegelijkertijd stijlvol uitziet.

350 m2

Norament Grano 926 kleur 5318 blauw

50 m2

Norament Grano 926 kleur 5330 geel

Norament 926 Grano 5318
Norament 926 Grano 5318
Norament 926 grano 5330
Norament 926 grano 5330

Matrerials

Leo
Commercieel Projectmanager

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!