Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
12 Trappenhuizen van het WTC op Schiphol

12 Trappenhuizen van het WTC op Schiphol

Jaar

31-12-2022

Cliënt

WTC Schiphol

Diensten

Vloer

Opdrachtgever

In samenwerking met Heembouw

Fotograaf

Overzicht

In de 12 trappenhuizen van het kantorencomplex WTC op Schiphol heeft Mirato in 2022 alle vloeren vervangen. In dit project werden hoge eisen gesteld aan de planning. Het was namelijk niet mogelijk om de trappenhuizen langdurig af te sluiten. Daarom is er in samenwerking met de opdrachtgever een duidelijk en strak werkplan en een logistieke route afgesproken. De werkzaamheden betroffen het demonteren van bestaande bedekking, vervolgens het uitvlakken van de ondervloeren van alle treden en bordessen en aansluitend het nieuw plaatsen van rubber vloerafwerking (Norament Satura in tegels en voorgevormde trapvormen).

12 trappenhuizen

1800 traptreden

750m2 voor bordessen.

  • Verlijming treden met dubbelzijdige tape,
  • Geheel oplosmiddel vrij verwerkt.
  • Alle oude materialen ter recycling aangeboden bij een gespecialiseerde recyceler,

Matrerials

Sander
Partner

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!