Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
Hotel JL76 Boutique at its best

Hotel JL76 Boutique at its best

Jaar

2023

Cliënt

Hotel JL76

Diensten

Vloer

Opdrachtgever

Vondel Hotels

Fotograaf

Overzicht

Onlangs hebben we onze expertise mogen toepassen in Hotel JL No76, gelegen in de rustige woonwijk van Amsterdam Oud-Zuid. Dit prachtige 19e-eeuwse pand heeft onlangs een kleine renovatie ondergaan, waarbij Mirato gevraagd werd om nieuwe vloerafwerking te verzorgen voor de hotelkamers en gangen. Bij het bepalen van de juiste materialen hielden we rekening met verschillende factoren, waaronder akoestische vraagstukken en de gewenste uitstraling van het hotel.

Mirato is trots om al jarenlang een vaste partner te zijn voor Vondel Hotels op het gebied van vloerafwerking en raamdecoratie. Wij zijn betrokken bij het interieurproces van maar liefst negen boutique hotels van Vondel Hotels, waarbij we een adviserende rol aannemen om de juiste materialen en kwaliteit te bepalen die passen bij de unieke stijl, design en identiteit van elk hotel.

Bij Mirato begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een goede planning en communicatie te hebben bij het verbouwen van een hotel. We hebben veel ervaring in de hospitality branche en weten dat het minimaliseren van overlast voor gasten tijdens een renovatie van essentieel belang is. Daarom zorgen wij ervoor dat er van tevoren een gedetailleerd renovatieplan wordt opgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van de gasten en het behoud van de veiligheid. Door deze aanpak kunnen we de kwaliteit van onze diensten waarborgen en bijdragen aan een succesvolle renovatie zonder dat dit ten koste gaat van de gastervaring.

350 m2

Tapijttegels EGE Reform Shadowplay Obscura Beige

60 m2

Tapijttegels EGE Reform Shadowplay Obscura Taupe

Shadowplay Obscura Beige
Shadowplay Obscura Beige
Shadowplay Obscura TAUPE
Shadowplay Obscura TAUPE

Matrerials

Leo
Commercieel Projectmanager

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!