Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
Nieuwe creatie van een authentieke sportvloer uit Frankrijk

Nieuwe creatie van een authentieke sportvloer uit Frankrijk

Jaar

2020

Cliënt

Nixxes

Diensten

Vloer + Raam

Opdrachtgever

Vega Projects | Vaste Partner

Fotograaf

Overzicht

Mirato is gevraagd om een toekomstbestendige werkomgeving te creëren voor Nixxes in het duurzame WTC Utrecht, welke BREAAM WELL gecertificeerd is. De Design afdeling heeft hiervoor een ontwerp gemaakt met een duidelijke knipoog naar de gaming industrie. De werkruimtes zijn gestoffeerd met tapijttegels van Ege Reform. Deze tapijttegels zijn geproduceerd van geregenereerd en regenereerbaar garen met een vilten backing van recycled waterflessen. De vloer van de kantine is het pronkstukje van Mirato's vakmanschap. Er is een prachtig resultaat gecreëerd van een authentieke sportvloer uit Frankrijk, welke Mirato heeft laten bewerken door de sociale werkplaats.

Rolgordijnen en vitrages met kwaliteiten van Ploeg en Kvadrat zijn aangebracht om een evenwichtig lichtspel te maken.

Matrerials

Level UP!

Leo v Duijn
Leo
Commercieel Projectmanager

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!