Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
Renovatie hoofdkantoor TBV Wonen Tilburg

Renovatie hoofdkantoor TBV Wonen Tilburg

Jaar

2023

Cliënt

TBV Wonen Tilburg

Diensten

Vloer + Raam

Opdrachtgever

In samenwerking met Heembouw

Fotograaf

Overzicht

In samenwerking met strategisch partner Heembouw, kreeg Mirato een essentiële rol in de renovatie van het hoofdkantoor van TBV Wonen. Als specialist in vloerinstallatie en gordijnwerk heeft Mirato een solide basis gelegd voor de nieuwe ruimtes. Tijdens het voorproces werden wij geconfronteerd met enkele obstakels, waaronder scheurende en verzande dekvloeren op de begane grond. Deze vloeren zijn vakkundig hersteld, zodat er een solide en duurzaam fundament werd gecreëerd. Op de overige etages zijn de oude loszittende egalinelagen machinaal verwijderd om een goede basis te creëren voor de nieuw te installeren vloerafwerking. Mirato heeft hier volgens een uitdagend ontwerp, verschillende type en kwaliteiten aan vloerafwerking geïnstalleerd verdeeld over 4 verdiepingen. Daarnaast verzorgde Mirato ook het gordijnwerk op alle vier de verdiepingen. Er zijn hier verschillende wave gordijnen aan kleurende pendels geplaatst en de nodige plissegordijenen. Het resultaat is een harmonieuze en uitnodigende omgeving waarin medewerkers en bezoekers zich welkom voelen.

Vlak voor de bouwvakantie 2022 is het gehele inbouwpakket gedemonteerd. Die vakantie periode hebben we benut om 1500m2 slechte dekvloeren uit te hakken, te herstellen en aan te helen en vervolgens geheel te egaliseren. Daardoor konden bouwpartners na de bouwvakantie het complete inbouwpakket aanbrengen en werd er tijd gewonnen in het afbouw planning.

Door slim en goed plannen en afstemmen van de werkzaamheden met de andere bouwpartners hebben we in een gefaseerde uitvoering een prachtig eindresultaat opgeleverd. Omdat veel specifieke details zijn opgenomen in het ontwerp met veel verschillende materialen werd veel gevraagd van de onze mensen in de voorbereiding én uitvoering.

950m2 tapijt van EGE (special design)

320m2 pvc tegels van Moduleo

230m2 pvc stroken van Tarkett

210m1 vitrage gordijnen op speciale rail van De Ploeg

70 stuks 50mm jaloezieën.

Matrerials

Corné
Partner

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!