Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
Innovatieve state-of-the-art productielocatie en kantoor

Innovatieve state-of-the-art productielocatie en kantoor

Jaar

2021

Cliënt

Kite Pharma

Diensten

Vloer

Opdrachtgever

Architect - Kuiper Compagnons

Fotograaf

Overzicht

In Hoofddorp heeft Kite, onderdeel van Gilead Science, een nieuwe innovatieve state-of-the-art productielocatie en kantoor gekregen. De bestaande bedrijfshal is omgebouwd tot een moderne en innovatieve faciliteit met een oppervlakte van 19.000 m². Mirato kreeg de opdracht van strategisch partner Heembouw om alle ruimtes van nieuwe vloerafwerking te voorzien en heeft deze taak binnen één jaar voltooid. Het project omvatte de installatie van verschillende soorten vloeren in diverse ruimtes, waaronder GMP/ML-II cleanrooms, GMP warehouses, quality control labs, PCR labs, kantoren, leeromgevingen, auditing rooms, een staircase, townhall, auditorium en restaurant. Het resultaat is een prachtige nieuwe faciliteit die voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en innovatie.

Statistieken

  1. 2800 m2 Tapijttegels Ege ReForm Artworks Angle ECT750
  2. 800 m2 Tapijt EGE green Highline 750WT
  3. 950 m2 Moso Bamboe ******parket ******Naturel Side Pressed hoogkant
  4. 770 m2 Aluminium plint van Storax
  5. 1500 m2 Gerflor Creation Clic 70 Travertin
  6. 110 m2 Gerflor Diopside
  7. 400 m2 Tarkett IQ Natural
  8. 295 m2 Holle plinten Tarkett IQ Natural
  9. 40 m2 Coral Classic schoonloopmat

Matrerials

Corné
Partner

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!