Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

2 april 2024 - Werftheater Utrecht

The power of storytelling

Authenticiteit als onderscheidend vermogen
‘Het verhaal’ verbindt klanten, medewerkers en investeerders met jouw organisatie. Met dat verhaal kun je jezelf onderscheiden ten opzichte van concurrenten. Een echt verhaal houdt je scherp, geeft richting en maakt trots.

Meld je gratis aan

Goede verhalen beklijven en worden herinnerd

Wij geloven dat ondanks het lerende vermogen van AI een authentiek verhaal altijd herkenbaar blijft. Goede verhalen beklijven en worden herinnerd. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal leeft en op een authentieke manier verteld wordt?

Mirato host op 2 april een inspirerend Storytelling Seminar in het intieme Werftheater in Utrecht. Een drietal intrigerende sprekers neemt je vanuit hun eigen perspectief mee in de manier waarop zij authentieke verhalen vertellen in hun vakgebied.

Lars Veenstra

ziet het als zijn missie om impact te maken door middel van film en fotografie. Hij neemt ons mee in zijn wereld van bewegend beeld en laat zien hoe hij storytelling vertaalt in zijn werk.
https://larsveenstra.com/

Elten Kiene

is een markante cultuur ondernemer. Als spoken word artist is hij te vinden op onder andere North Sea Jazz waar hij storytelling middels live performances een eigen dimensie geeft.
https://www.eltenkiene.nl/

Jaël Noordhof

laat zien hoe storytelling in haar werk als creative director het startpunt is van een krachtig concept en een unieke vormentaal.

Wat kun je verwachten:

  • 3 gepassioneerde sprekers met een authentiek verhaal
  • Storytelling belicht vanuit verschillende perspectieven
  • Netwerkmogelijkheden met peers uit de industrie
Datum:
2 april 2024
Tijd:
16:00u - 19:30u (inclusief borrel & fingerfood)
Locatie:
Werftheater Utrecht
Toegang:
Vrij, op basis van aanmelding en beschikbaarheid

Aarzel niet en meld je aan!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op met ton@mirato.nl.

Aanmelden voor event