Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Waar staan we voor

Mirato werkt graag efficiënt en met ambacht.

Ons team van specialisten zorgt bij elk project groot of klein voor een goede samenwerking met de klant. Onze kracht zit in onze kennis & kwaliteit van werken. De circulariteit & duurzaamheid van producten nemen we in elk project mee.

Creatief

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het vertalen van hun identiteit, ambities en praktische interieurvraagstukken naar doeltreffende interieurconcepten. Wij adviseren, visualiseren en realiseren met creativiteit, eigenheid, kwaliteit en uitstraling. De wensen van onze opdrachtgever zetten we om naar creatieve en functionele oplossingen. Soms rechttoe rechtaan, soms met een geheel eigen gezicht, maar altijd in overeenstemming met de beoogde planning en budget. Wij realiseren graag wat de opdrachtgever vraagt en bij voorkeur wat hij of zij nodig heeft.

Verbonden

Kenmerkend voor onze werkwijze is de intensieve samenwerking met onze klanten. We zien onszelf niet als leverancier, maar als partner. Wij geloven dat partnerschap de basis is van het succes van onze projecten. We ontdekken en ontwikkelen. Onze eigen expertise vullen we aan door samenwerking met specialisten. Door de jaren heen hebben we een netwerk van vakmensen opgebouwd waarmee we kunnen lezen en schrijven. Voor elk aspect van een inrichtingsvraagstuk weten wij de juiste partners te vinden.

Toekomstbestendig

Samenwerking met vaste partners en eindgebruiker om de meest duurzame oplossing te vinden in de transitie naar circulair werk.

Mirato past het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toe op meerdere gebieden binnen de bedrijfsvoering. Hiervoor worden jaarlijks doelen gesteld om onze bijdrage te kunnen verbeteren.

Of u nu voor een volledige herinrichting staat of een update van uw huidige werkomgeving aan de hedendaagse werkwijze en wensen er zijn altijd (deel)oplossingen om een manier te vinden die aansluit bij de MVO-doelstelling van uw bedrijf. Bij Mirato maken we er een speerpunt van om u hierin te adviseren.

Kearney office design render
Kearney office interier ontwerp draad render

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Projectstoffering

Irene
Finance + HR manager
Jaël
Creative director
Ton
Business Development
Leo
Commercieel Projectmanager
Cor
Planner / Werkvoorbereider
Jolanda
Interieurontwerper
Mariska
Interieurontwerper
Sabien
Interieurontwerper
Leon
Marketing & Communicatie Manager
Eveline
Office Manager
Bas
Projectleider
Joep
Projectleider
Dirk
Projectleider
Erwin
Werkvoorbereider/ Uitvoerder
Ruben
Stoffeerder
Lorenzo
Stoffeerder
Pieter
Stoffeerder
Sjaak
Sjaak
Magazijnchef
Boef
Receptionist