Door te klikken op ‘cookies accepteren’ geef je toestemming om cookies op te slaan op je apparaat voor een optimale werking van onze website. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.
Mirato test zijn website in volle toeren

Mirato test zijn website in volle toeren

Jaar

Juni

Cliënt

Mirato

Diensten

Raam
Vloeren

Overzicht

Massive Music is gespecialiseerd in het casten van stemmen en produceert muziek voor de reclame- en filmindustrie. Een zeer creatief bedrijf dat wereldwijd actief is en vestigingen heeft in Londen, New York, Los Angeles en Shanghai. In Amsterdam betrok Massive Music onlangs een etage in de A’DAM Toren, de herontwikkelde Shell Toren aan ‘t IJ.

TANK Interior Design ontwierp op de 15e etage een inspirerende werkplek, waar de professionals van Massive Music kunnen excelleren. Mirato werkte binnen dit project bijzonder nauw samen met Hekker Interieurbouw en verzorgde de vloer- en wandafwerking. In het ontwerp voor de kantoorinrichting is gekozen voor bijzondere vormen van authentieke materialen, hergebruik en vernieuwende toepassing van klassiek Fine Vilt van Donkersloot.

20.000 m2 loopplank

14.000 m2 ijsbaan

20.000 m2 loopplank

14.000 m2 ijsbaan

white-smoke
white-smoke
Parket
fluffy pet
fluffy pet
Parket
Muddy-waters
Muddy-waters
Parket
dodgy angles
dodgy angles
Parket
Red Glow
Red Glow
Parket

Matrerials

Heel veel yes. Leo is fantastisch bezig geweest.

Werkelijke tekst volgt
Leon Vermij
No items found.
Leo
Commercieel Projectmanager

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder!