We zijn genomineerd voor dé Projectinrichters award!

Op 12 oktober 2017 vindt de Dag van de Projectinrichting plaats georganiseerd door de Nederlandse Branchevereniging Projectinrichting. Alle leden zijn uitgenodigd om hun meest prestigieuze project in te dienen waar vakmanschap, samenwerking en een fantastisch eindresultaat voor de uiteindelijke overwinning zorgt.

Samen met Boerhof Projectinrichters en Prolance Projecten & Interieurs zijn wij gekozen tot één van drie genomineerden met ons project Massive Music in de A’DAM Toren, Amsterdam.

Voor de realisatie van deze fantastische werkomgeving bij Massive Music in het voormalig Shell-gebouw hebben we expertise ingebracht op het gebied van vloeren en akoestiek.

Het uiteindelijke interieurconcept van TANK bevat een mooie mix van bijzondere materialen en vormen. Van authentieke materialen en hergebruik tot en met vernieuwende toepassing van het klassieke Fine Vilt van Donkersloot.
fine vilt van donkersloot in hexagon
Uitdaging
Een eyecatcher in dit interieur is absoluut het Fine Vilt in hexagon-vorm van Donkersloot waarmee niet alleen de vloer maar ook de wand en het plafond in een doorlopend patroon is uitgevoerd. Een puzzel van 7500 zeshoekige vilttegels die in 12 kleuren geplaatst werden met een fantastisch resultaat en prettige akoestische werking in de mooie open werkruimte.
strakke gietvloer als contrast met hout en vilt
Strak

Het vloeroppervlak buiten de werkplekken werd afgewerkt met een strakke gietvloer om de industriële, rauwe sfeer te creëren die past bij het pand en de identiteit van het bedrijf.
hergebruik oud hout voor vloeren
Hergebruik

Een ander deel op de etage, onder andere de vergaderruimte en lunchruimte, is bekleed met oude houten vloerplanken. Een mooie vorm van hergebruik en een goede aanvulling op de industriële sfeer. De kleine latten, ieder met andere afmetingen en kleuren, zijn als een mooie 2e puzzel in dit project gelegd.

Al met al een project waar we bij Mirato trots op zijn en waar de klant (nog steeds) razend enthousiast over is!
We zijn genomineerd voor dé Projectinrichters award!