VNONCW/ AWVN

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW die zich hard maakt voor een goed ondernemingsklimaat en AWVN, de grootste werkgeversvereniging van Nederland, gaan samenwerken op de 17e etage van de Malietoren, Den Haag.

Met de vraag om samenwerking te stimuleren en een goede balans te vinden in open werken, ontmoeten en overleggen is Mirato aan de slag gegaan met een ontwerp voor de kantoorinrichting. Vanuit duurzaamheid hebben we ervoor gekozen om de buitenring van de etage, waar de werkplekken zijn geplaatst, volledig met hergebruik van materialen uit te voeren. De uitstraling is rustig en vormt een mooie tegenwicht met de kern van de etage waar ontmoeten en vergaderen centraal staat. Hier is een warme oranje tint en zwart gebruikt om kracht bij te zetten. Het hele traject van ontwerp tot en met realisatie hebben we als een mooie, open samenwerking ervaren met een geweldig resultaat!

Marjolein Otter, AWVN:
'Ik heb zelden zo’n geruisloos verlopen herinrichtingstraject meegemaakt. Vanaf de ontwerp fase tot aan de afwerking van de kantooretage (58 werkplekken, 10 spreekkamers en 6 stiltewerkplekken/ belplekken) is alles goed verlopen. Mirato heeft ons van uitstekend advies voorzien over de herinrichting en ons goed begeleid in het meenemen van de wensen. Ook tijdens de verbouwing waren de lijnen kort en handelde Mirato adequaat. Het resultaat is een prachtig nieuw ingericht kantoor waar met veel plezier wordt gewerkt.'

Meer weten over dit project? Neem contact op met cindy@mirato.nl of bel 0252 213 460

Marjolein Otter


VNONCW/ AWVN