ProQR Therapeutics

ProQR Therapeutics is een vooruitstrevende, snel groeiende organisatie die onderzoek doet naar taaislijmziekte. Het is een ambitieus bedrijf waar zo’n 90 mensen vanuit meerdere locaties in het Biosciencepark in Leiden zich inzetten om een medicijn tegen deze ziekte te vinden.

 
Nadat wij eerder via één van onze partners een kantoor met laboratorium voor ProQR hadden gerealiseerd, werden we gevraagd voor een volgend interieurproject: de uitbreiding van het kantoor met 62 werkplekken. De wens van ProQR was een duurzaam en demontabel zakelijk kantoorinterieur, dat rekening houdt met de groeiambitie van het bedrijf. Studio van Schie en AA Architecten maakten het ontwerp, waarna wij de praktische invulling verzorgden.
  

Oplossingsgerichte realisatie met een uitdagende planning

  
Sander Jansen, directeur Mirato:
'Wij werden in een vroeg stadium bij deze kantoorinrichting betrokken door de architect. Dat was prettig omdat we op die manier echt toegevoegde waarde konden leveren met onze expertise op het gebied van materiaalkeuze, budgetbewaking en planning. Het geeft voldoening als je merkt dat onze adviezen door de opdrachtgever overgenomen worden. Onze partners konden binnen het beschikbare budget en de gewenste planning een prima zakelijk interieur realiseren waar de professionals van ProQR nu dagelijks plezier van hebben.’ 

Meer weten over dit project? Neem contact op met sander@mirato.nl of bel 0252 213 460.


ProQR Therapeutics