Moses & Young Originals

Moses is een marketing- en communicatiebureau dat campagnes creëert voor ambitieuze ondernemingen. Na een sterke strategische analyse komt Moses met een oplossing die werkt. Moses is recht door zee, werkt transparant en gaat voor een optimaal partnerschip en resultaat.
  
Wij bedachten, ontwikkelden en realiseerden samen met Vega Projects het interieurconcept voor Moses & Young Originals. Het interieurontwerp is gebaseerd op de kernwaarden van Moses met de uitgangspunten no-nonsense, vakmanschap en ervaring. Het kantoor is in twee delen gesplitst: enerzijds de kant van Moses met een volwassen aanblik en anderzijds de kant van Young Originals met een meer speelse invalshoek. De glazen vergaderruimte zorgt voor een onderlinge verbinding. Het kantoor biedt een prettige en creatieve sfeer. 
  

Een creatieve sfeer met een combinatie van stoere eenvoudige materialen 

  
Maartje Wessels, interieurontwerper Mirato:
‘Het was prettig om te werken met een opdrachtgever die zelf ook een creatieve achtergrond heeft. De briefing was duidelijk waardoor we snel een eerste interieurontwerp konden neerleggen. Dat was ook nodig vanwege de vrij korte periode waarop dit project gerealiseerd moest worden. We hebben dit project echt samen met de opdrachtgever gemaakt, vanaf het interieurontwerp tot en met de realisatie.’ 

Meer weten over dit project? Neem contact op met maartje@mirato.nl of bel 0252 213 460.

Johan den Heijer


Moses & Young Originals