Infotheek

Infotheek Groep biedt een besparing op IT-uitgaven door niet alleen de nieuwste, maar ook voorlaatste, renew en refurbished hardware aan te bieden van onder meer  HP, Apple, Dell en Microsoft. Daarnaast biedt Infotheek haar klanten ook alle bijbehorende software en diverse diensten, zoals verhuur, cloud, wireless, installatie en onderhoud aan. 
 
Mirato is gevraagd om Infotheek te helpen bij het ontwikkelen van een interieurconcept en het realiseren van een aantal verbouwingen. In verschillende fases wordt de kantoorinrichting van zowel het hoofdkantoor als het Nederlandse warehouse aangepakt. De werkvloer is vanwege de snelle groei van Infotheek opnieuw ingedeeld met extra werkplekken. De partners van Infotheek hebben in de vergaderzalen een prominente rol, door graffiti op de muur. De kantine van het warehouse heeft een metamorfose ondergaan om het personeel wat daar werkt een plek voor ontspanning te bieden. Inmiddels is Mirato gestart met de herinrichting van 2e verdieping, meer werkplekken en vergaderruimten, welke eind Q1 opgeleverd wordt.
 

Herinrichting van de werkvloer en een metamorfose van de kantine

Alexander Föderl, Manager Sales Operations:
‘In het keuzeproces voor de herinrichting van ons pand heeft Mirato de doorslag gegeven omdat zij met de klant meedenken op technisch gebied, architectonisch maar ook op financieel gebied.
In de ontwerpfase werd veel afgestemd om de wensen maar vooral ook de uitstraling van het bedrijf goed te vertalen. De kernwaarden van Infotheek komen prominent terug in het ontwerp. De samenwerking hebben we ervaren als flexibel, transparant en volgens afspraak.’
 
Corné van Duin, Operationeel directeur Mirato:
‘In dit project was een van onze uitdagingen de strakke planning van de verbouwing van de kantine. Alle betrokken partijen werden intensief door de projectleider van Mirato begeleid en in goed overleg met Infotheek werd de deadline gehaald.
Daarnaast gaf het budget een uitdaging om het interieurontwerp overeind te houden, wat met enige aanpassingen tijdens de realisatie prima voor elkaar is gekomen. Er is in de kantine een ontspannen omgeving gecreëerd waarbij de medewerkers even uit de werksfeer van het warehouse worden gehaald en op de eerste verdieping is het vooral veel lichter waardoor het ruim oogt.'

Meer weten over dit project? Neem contact op met corne@mirato.nl of bel 0252 213 460.

Alexander Föderl


Infotheek