Hotel V Fizeaustraat Amsterdam

Hotel V is in oorsprong een familiebedrijf dat bestaat uit drie bijzondere hotels en twee bijbehorende restaurants in Amsterdam. Kenmerkend is het hoge niveau van styling, indeling, sfeer, service en culinaire prestaties. Het bedrijf wordt door de eigenaren met hart en ziel gerund. Al 12 generaties lang hebben zij een grote passie voor Amsterdam en willen dit met hun gasten delen. Onlangs opende Hotel V de nieuwe vestiging aan de Fizeaustraat. Hiervoor werd een kantoorpand uit de jaren ’70 geheel getransformeerd tot een authentiek en eigentijds hotel waar men zich echt thuis voelt.
 
Wij namen de vloer en gordijnen van The Lobby – de gecombineerde restaurant/bar-café/entreeruimte op de begane grond – voor onze rekening. Kern van de opdracht: stijlvol en met een knipoog naar het tijdperk waarin het gebouw is neergezet. In een zeer nauwe samenwerking met de opdrachtgever hebben we de wensen vanuit onze expertise vertaald naar een mooie én praktische oplossing. Uiteraard met het kenmerkende hoge niveau van kwaliteit en afwerking. Dit is terug te zien in het eindresultaat. De gietvloer en de gordijnen vormen precies het passende fundament voor die retro uitstraling met een moderne twist.
  

Het fundament voor een retro uitstraling met een moderne twist

  
Mirjam Espinosa, mede-eigenaar Hotel V:
‘De verbouwing van ons hotel was een enorm hectische periode met veel harde deadlines. Onder deze hoogspanning was het voor ons heel prettig om te werken met een partner die de rust bewaart en zich flexibel opstelt. Ik vind de mensen van Mirato heel servicegericht. Ze schakelen snel en nemen geen genoegen met de eerste de beste standaardoplossing. Ze gaan echt ver in het zoeken naar alternatieven die net wat beter of unieker zijn. Daarbij zorgen ze er wel voor dat het werkbaar blijft en binnen het budget past. Hun manier van werken sluit naadloos aan bij die van ons. Je merkt dan ook dat je snel wederzijds vertrouwen opbouwt, waardoor de samenwerking bijzonder soepel loopt. Met een prachtig eindresultaat.’

Meer weten over dit project? Neem contact op met sander@mirato.nl of bel 0252 213 460.

Mirjam Espinosa


Hotel V Fizeaustraat Amsterdam