Bergman Clinics

Bergman Clinics brengt hoogwaardige, gespecialiseerde medische zorg binnen bereik van iedereen. De klinieken bevinden zich in een prettige omgeving en zijn smaakvol ingericht. In elke kliniek staat een team van ervaren specialisten klaar, ondersteund door vriendelijk verplegend personeel.

De relatie Bergman-Mirato gaat terug tot 2010. In diverse vestigingen voerden wij kleinere en grotere renovatie-projecten uit. Soms als lid van het bouwteam, soms als preferred supplier in onderaanneming bij een bouwkundige aannemer.
 
 

Flexibiliteit in de uitvoering


Sander Jansen, directeur Mirato:
‘Bergman staat voor kwaliteit, streven naar perfectie. Dat zie je terug in het interieur van de vestigingen en ervaar je als je met de medewerkers van Bergman samenwerkt. Wij voeren veel opdrachten uit waarbij een beroep wordt gedaan op onze expertise en onze flexibiliteit in de uitvoering. Het uitvoeren van de werkzaamheden binnen de gestelde planning en zonder overlast te veroorzaken voor de patiënten en medewerkers van Bergman is altijd een uitdaging. Het geeft voldoening om projecten elke keer weer tijdig en op een kwalitatief hoog niveau op te leveren.’

Meer weten over dit project? Neem contact op met sander@mirato.nl of bel 0252 213 460.


Bergman Clinics