Kantoorinrichting die uw organisatie verder brengt

Een goed ingericht kantoor maakt een wereld van verschil. Het interieurconcept en de nieuwe indeling geeft alle gebruikers positieve energie. Mirato gelooft dat de juiste inrichting uw medewerkers stimuleert om optimaal te presteren en elke dag met plezier aan het werk te zijn. Zo draagt het kantoorontwerp dus ook bij aan duurzame inzetbaarheid van personeel en het aantrekken van nieuw personeel.

Tijdens de ontwerpfase gaan we met u en uw medewerkers aan de slag om alle doelen en eisen, maar vooral jullie wensen boven tafel te krijgen. We leggen de lat graag hoog met respect voor het budget en met open vizier voor hergebruik en circulair inrichten. Alle facetten van inrichting zoals akoestiek, kleur en materiaal, meubilair en verlichting, routebepaling en signing, flexibiliteit, klimaat, etc. komen aan bod bij het ontwikkelen van een ijzersterk concept . In een goed ingericht kantoor valt alles op zijn plek en kunnen medewerkers excelleren.

Mirato werkt het liefst als partner van ontwerp tot en met realisatie. Zo kunnen we strak sturen op budget en planning, maar bovenal op een hoge kwaliteit in het eindresultaat.