Hergebruik oude gymzaal vloer bij Picnic

Mirato Interieurprojecten heeft voor één van haar opdrachtgevers een fraai vloerenproject afgerond in Amsterdam.

Er werd voor dit project een beroep gedaan op onze expertise op gebied van vloerafwerking.
De online supermarkt Picnic gaf de voorkeur aan een PU gietvloer in de kantoren en tapijt in de gangen.
gietvloer bij de werkplekken


















Voor het restaurant zocht de architect een stoere en authentieke vloer. Mirato stelde  voor om hier een oude gymzaal vloer toe te passen afkomstig van een oude kazerne uit Reims, Frankrijk inclusief de originele belijning.
We hebben de plankjes van 20 mm dik teruggebracht naar 10 mm en deze vol verlijmd aan de ondergrond.


























Dit materiaal is ook op de bar aangebracht wat een mooi samenwerkt met het cortenstaal op de achterwand en het zwarte natuursteen. Een mooi voorbeeld van duurzame inrichting door hergebruik van materialen.

Hergebruik oude gymzaal vloer bij Picnic