Hoe wij werken

Waar een interieurarchitect soms voorbij kan gaan aan de praktische consequenties van een interieurontwerp, kan een projectinrichter vaak te veel vanuit losse producten denken. In beiden gevallen kan dat leiden tot een gemis van eenheid in een interieur. Wij combineren in onze dienstverlening de kracht van beiden door van interieurontwerp tot totaalinrichting te leveren. Hierdoor versterken de verschillende disciplines elkaar, wat zorgt voor een sterke uitstraling en duurzaam resultaat.
Interieurontwerp

Interieurontwerp

Een goed interieurontwerp is meer dan een verzameling kleuren, materialen en meubels. Bij het ontwerpen van een interieurconcept is het essentieel dat de gekozen richting optimaal aansluit...
Totaalprojecten

Totaalprojecten

We merken dat opdrachtgevers zich steeds vaker realiseren dat de beleving van een ruimte doorwerkt in de ervaring, houding en gedrag van klanten, relaties en medewerkers. Het interieur van...
Vloeren

Vloeren

Mirato interieurprojecten is opgericht in 1907. Sinds 1989 richten we ons volledig op projectinrichting en kantoorinrichting, waarbij we vooral op het gebied van vloeren en stoffering onze naam hebben gevestigd...

Verbinding

'Alleen ga je sneller, samen kom je verder'
Verbinding vinden wij één van de belangrijkste succesfactoren binnen een project. Door verbinding met de opdrachtgever en oprechte interesse in het vraagstuk, ontstaat het beste plan. Door verbinding met onze samenwerkingspartners en het werken op basis van partnership, realiseren we het beste eindresultaat. Door verbinding met elkaar binnen het team van Mirato, zijn we het beste in staat om de verwachtingen van onze opdrachtgevers waar te maken.
 

Expertise

'Kwaliteit is nooit toeval maar het resultaat van intelligente inzet'
Onze jarenlange ervaring in het adviseren en realiseren van projecten zit verankerd in onze organisatie en werkprocessen. Sinds 1989 richten we ons volledig op de stoffering, waarbij we op het gebied van vloeren onze naam hebben gevestigd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een totaalinrichter met verschillende disciplines. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een partner met alle kennis en kunde om hun project van begin tot eind tot in de puntjes uit te voeren. 
 

Vooruitstrevend

'We ontdekken graag mogelijkheden door buiten bestaande paden te treden'
Wij zijn continu bezig met onze eigen professionele groei. Zo volgen we niet alleen de ontwikkelingen in de branche op de voet; we zijn ook niet bang om zelf te experimenteren. Als ergens nog geen oplossing voor is bedacht, dan bedenken we die zelf. Door nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande producten of materialen. Of door een nieuw materiaal te creëren. We ontdekken graag mogelijkheden door buiten bestaande paden te treden. Niet als doel op zich, maar omdat het ons vak gewoon leuker maakt.
 

Oplossingsgericht

'Wij gaan altijd opzoek naar een creatieve oplossing'
Waar anderen veelal de onmogelijkheden van een planning, een technisch vraagstuk of een specifieke toepassing van een materiaal zien, zoeken wij altijd naar een creatieve oplossing. En als wij het niet weten, dan is de kans groot dat één van onze gespecialiseerde partners het wel weet.
Verbinding
Verbinding
Verbinding