2e prijs BVP-Award

Voorafgaand aan de award-uitreiking heeft de jury van de BVP-Award, bestaande uit Fanny Willems (Flint interieurarchitecten), Ger Dinnissen (Architect) en Michiel Kobussen (Ebbens Architecten) en onder leiding van Lieuwe Steendam, de ingezonden projecten bezocht en beoordeeld. 

In het juryrapport komt terug dat de beoordeling is gedaan op de volgende aspecten:
1. Design en ontwerp
2. Plan van aanpak
3. Moeilijkheidsfactoren
4. Kwaliteit materialen en afwerking
5. Innovatie en milieu
6. Klanttevredenheid

Over de uiteindelijke winnaar Boerhof  met hun project de Canon van Nederland/ Openluchtmuseum Arnhem zei de jury: 'de geavanceerde oplossingen voor de uitvoering van het ontwerp van Kosman en De Jong, getuigt van denken in oplossingen en buiten de kaders treden'. Boerhof heeft het complexe ontwerp met veel overtuiging en gedrevenheid uitgevoerd.

Onze inzending van Massive Music, Amsterdam gooide hoge ogen en werd beloont met een tweede plaats. De jury benadrukte dat het project getuigd van een goede aanpak in ketenverband met de opdrachtgever, TANK architecten, de leverancier Donkersloot en de eindgebruiker. Het innovatieve gebruik van het klassieke vilt in hexagon vormen sprak erg aan. Een zeer goede match tussen ontwerp, uitvoering en gebruiker.

Er was ook veel waardering voor het werk van Prolance bij NIBC, Den Haag waar veel verschillende vloertypen in goede harmonie met de omgeving en gebruiken samengaan. En dus een derde plaats op het podium.
 
2e prijs BVP-Award